© 2011 Vitaslank - alle rechten voorbehouden - Indrukmakers

Wilt u gewicht verliezen?

Dagmenu's  t/m 5

Om gewicht te verliezen kunt u het beste kiezen voor de vijf verschillende dagmenu’s. Deze dagmenu’s bevatten 6 eetmomenten. U dient zelf alleen nog de groenten erbij te kopen. Met deze dagmenu’s kunt u variëren zo veel u wilt. Indien u er voor kiest om een langere periode de dagmenu’s te gebruiken is het raadzaam om extra suppletie te gebruiken in de vorm van een vitaminen- en mineralenpreparaat + extra vitamine C.
 
U kunt kiezen uit: 
dagmenu 1 t/m 5
 
4 eiwitmaaltijden per dag
Wilt u liever zelf uw dagmenu samen stellen, dan kan dat ook. Kies voor 4 verschillende eiwitrijke producten per dag. Probeer wel zo veel mogelijk te variëren en vermijd een reep en wafel op dezelfde dag, omdat u anders snel te veel koolhydraten binnenkrijgt. Ook is het belangrijk om twee keer per dag groenten daarbij te eten. Deze bevatten belangrijke vitamines en mineralen. De vezels in de groenten zijn van groot belang voor een goede stoelgang.
 
U kunt kiezen uit een compleet assortiment van meer dan 200 producten. Bijvoorbeeld:
wafels assorti
hartige wafels
 repen assorti
 assorti pannenkoek / omelet
 muesli
 assorti pudding
 pasta
 croutons / sojanootjes
 beschuit
 
3 eiwitmaaltijden met mager vlees of vis
Wilt u wel afvallen, maar vindt u het prettig om ’s avonds vlees of vis te eten?
Kies dan voor 3 eiwitrijke producten en neem ’s avonds 100-150 gram mager vlees of vis met groenten.  

Wilt u op gewicht blijven?
 
Balansdag of maaltijd vervangen.
Om op gewicht te blijven kunt u ervoor te kiezen om de dagmenu’s te gebruiken als balansdag of regelmatig een maaltijd te vervangen voor een eiwitrijk product.

Liever alleen een gezond en lekker tussendoortje?
Vitaslank biedt een groot assortiment eiwitrijke en koolhydraatarme tussendoortjes. Bijvoorbeeld: wafels, repen en hartige knabbels. Bent u dol op koek, snackrepen of nootjes? Dan kunt u met Vitaslank kiezen voor een gezonde variant. De wafels, repen of de sojanootjes en croutons als hartige knabbel zijn een uitstekende vervanger.